Over het portaal EuTenders

Grijp uw kans op zakendoen door te reageren op uitnodingen voor aanbestedingen van openbare bedrijven, instellingen, ministeries, overheid, gemeenten en andere openbare instanties. Blijf op de hoogte van up-to-date informatie over openbare aanbestedingen in de Europese Unie en andere landen in Europa op één plaats.

Voordelen van het portaal EuTenders

Wij bieden geregistreerde gebruikers van het portaal EUtenders.euinformatie over momentele openbare inkoopopdrachten en offertes die u ontvangt via e-mail of die u kunt vinden op het portaal. Deze dienst bespaart u tijd en geld en draagt bij aan de verbetering van uw operationele prestaties.

European tenders

Wij verwerken gegevens van het bulletin voor Europese openbare inkooppdrachten TED en andere nationale openbare bronnen van e-inkoop evenals zakelijke voorstellen van partner portalen. De databank biedt dagelijks meer dan 200.000 open uitnodigingen voor offertes.

Aanvullende informatie

Het aanbod van openbare aanbestedingen die u zult ontvangen worden eerst door ons geselecteerd op basis van uw zoekprofiel. Als deze openbare aanbestedingen niet tegemoetkomen aan uw wensen, neem dan contact met ons op om uw zoekprofiel te optimaliseren.

Wij nodigen bedrijven en particulieren uit om mee te doen in de afzet van onze oplossingen. Als u in uw land wilt samenwerken met ons bedrijf op het gebied van marketing, neem dan contact met ons op info@eutenders.eu

Wij wensen u veel succes bij het zaken doen.

Het EuTenders Team


EuroTranslate d.o.o.
Kotnikova 5
1000 Ljubljana
EU-Slovenië

Tel.
.+386.3130.3697
Fax +386.1430.1542

ID: SI19860226

Bank info:
NLB d.d., Linhartova 3, 1000 Ljubljana, EU-Slovenië

SWIFT: LJBASI2X
IBAN: SI56 0201 1026 0528 628